Het begin        

Over mij ........                          

Ik was 27 jaar en ben vol enthousiasme op 17 november 1994 begonnen met mijn winkel in Middenbeemster.

Zoals op de foto's te zien is hebben mijn hele familie , mijn vader en Steven heel erg hard gewerkt om mijn droom waar te maken.

Wij verkochten vrouwen en mannen kleding en al snel ook kinderkleding. In de tussentijd is er veel veranderd, de winkel is van 60 m² naar 170 m² gegroeid en het merken pakket is daardoor ook drastisch uitgebreid. Wij werken nu samen met o.a. Penn & Ink, Circle of Trust, Geisha, Alix the Label, Elias Rumelis, Super Dry, Goosecraft, PME Legend, Matinique, A Fish Named Fred, maar merken zoals No Excess en QS designed by, hebben we al vanaf het begin en gaan dus al heel wat jaren mee. De combinatie van onze merken maakt het zo leuk om iedereen aan het perfecte setje te helpen.

Ook maken we combinaties van artikelen die je al in je kast hebt hangen, iets leuks in je kast maar geen idee wat er mee te doen. Wij zorgen dat je met de juiste aanvulling weer een compleet nieuwe outfit hebt. Naast onze grote collectie dames en heren kleding verkopen wij ook accessoires van Pimps & Pearls, Pure Dc, Legend bags and belts en de heerlijke verzorgingsproducten Janzen.

Het blijft een feest om voor alle klanten te werken. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen plezier heb in de winkel.

Terug naar boven